Awards Season şi cele mai frumoase 100 de rochii pentru covorul roşu

100 de minunăţii care au toate şansele să ajungă în această perioadă în lumina reflectoarelor

Carolina HerreraMâine va fi agitaţie mare la Hollywood deoarece au loc Globurile de Aur sau, ca sa respectăm titulatura oficială, Golden Globes Awards. După acest eveniment, care suscită un interes extrem de mare din partea publicului şi a presei, vor urma şi mai multe ceremonii de premiere în Cetatea Filmului. Lista cuprinde Critics’ Choice Movie Awards, Producers Guild Awards, Screen Actors Guild Awards, Directors Guild Awards, BAFTA Film Awards, Writers Guild Awards, Cinema Audio Society Awards, American Cinematographers Awards, Costume Designers Guild Awards, Independent Spirit Awards şi, cele mai aşteptate premii, Academy Awards, adică Premiile Oscar.

Pe lângă pariurile ce se învârt în jurul nominalizaţilor la aceste premii, rochiile doamnelor şi ale domnişoarelor ce vor defila pe covorul roşu la toate evenimentele fastuoase din ianuarie-februarie sunt un subiect la fel de arzător şi care se dovedeşte, uneori, mai aşteptat decât anunţarea câştigătorilor. Mega-ocupaţi acum sunt şi stiliştii celebrităţilor, care au făcut pentru clientele lor o selecţie la sânge a celor mai frumoase rochii pentru ceremonii, cu speranţa că articolele la care s-au gândit le vor ajuta pe vedetele consacrate sau în devenire să ajungă pe lista celor mai bine îmbrăcate staruri de la eveniment.

Am selectat şi eu 100 de rochii de vis pe care mi-ar plăcea să le văd drept posibile alegeri ale vedetelor participante la premiile ce vor avea loc de-o parte şi de cealaltă a Oceanului, aşa că enjoy!

foto: style.com, forums.thefashionspot.com.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s