Fastul se muta pentru 11 zile de la Los Angeles la Cannes

Daca mai e ceva care ma mai poate entuziasma atat de mult in perioada asta, pai atunci acel ceva poarta numele „Festivalul de Film de la Cannes”. Pe langa filmele iesite din comun pe care ajungi sa le descoperi si sa le iubesti dupa fiecare editie a acestui remarcabil eveniment cinematografic, nu poti sa nu te indragostesti de modul impecabil in care se prezinta vedetele la premierele incluse pe agenda festivalului si la evenimentele care au loc in paralel. Spre deosebire de variatele ceremonii ale industriei filmului care au loc in Statele Unite ale Americii, la Cannes opulenta vine in doze mult mai mari, data fiind durata indelungata a festivalului (anul acesta publicul si juriul vor fi pe pozitii in perioada 11 – 22 mai).

Desi a trecut doar o zi din amplul program, in seara de debut a editiei cu numarul 64 a Festivalului International de Film de la Cannes au impresionat , fara surpriza, Aishwarya Rai Bachchan, Salma Hayek, Uma Thurman (care este, alaturi de Jude Law, membra a juriului condus de Robert De Niro), Rachel McAdams, Bianca Balti si, ca si anul trecut, Fan Bing Bing.

Sunt mai mult ca sigura ca ce-am vazut azi a fost doar un fel de teaser si ca tinutele ce ne vor surprinde pe parcursul manifestarii vor fi la fel de placute ca cele pe care am avut ocazia sa le vedem in ziua inaugurala. Si de asta ma declar super-incantata de faptul ca evenimentul e mai mult decat un „one-night stand”.

Sursa: celebutopia.net, celebritieswonder.net, zimbio.net.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s