Anna Dello Russo, un spectacol de sine statator

Pentru iubitorii de moda, numele Annei Dello Russo rings quite a few bells. Pentru cei care n-au auzit in viata lor de fashion-editorul editiei Vogue Japonia, in schimb, personajul in cauza va reprezenta mai mult ca sigur o mega-surpriza vizuala, stilul excentric si eclectic al Annei reusind sa straneasca atat admiratie deplina, cat si sentimente contrarii. Adevarat style-icon al vremurilor noastre, Anna Dello Russo este o varianta mai tanara si mai soft a unei alte jurnaliste de moda simbol, Anna Piaggi, fiind, in acelasi timp, o veritabila colectionara de haine si accesorii carora le-a dedicat doua apartamente (e lesne de inteles de ce, gandindu-ne ca detine peste 4000 de perechi de incaltaminte) si expunerea permanenta in lumina reflectoarelor. La anii sai misteriosi – unii spun ca are 45, altii ca ar avea cam 48 – Anna are ca atu corpul zvelt, pe care stie cum sa si-l scoata in evidenta, desi postura usor cocosata si o neinspirata cosmetizare faciala (mult mai delicata mi se pare infatisarea sa din tinerete) ii masculinizeaza trasaturile.

Anna Dello Russo este sarea si piperul evenimentelor legate de lumea fashion, iar fara ea n-ar fi  completa nicio saptamana a modei. Spectacolul vestimentar pe care il ofera in aceasta perioada poate fi considerat un adevarat regal stilistic, tinutele pe care le imbratiseaza cu ocazia respectiva fiind mai frapante decat noutatea show-urilor in sine. Asta s-a intamplat si cu prilejul ultimelor saptamani ale modei din New York, Paris si Milano, unde Anna a epatat ca de obicei, fiind prefarata fotografilor si a blogurilor de moda si de street style. Varietatea outfit-urilor pe care le propune este atat de mare, iar combinatiile pe care le face sunt asa de neasteptate, incat niciodata nu stii ce va urma din partea acestui fashion-icon contemporan si ramai, realmente, siderat de ingeniozitatea alaturarilor cromatice, de textura sau de stil.

Mi-ar placea sa avem si noi o Anna Dello Russo a noastra, care sa condimenteze evenimentele tematice locale, dar cred ca mai avem vreo doua cani mari de curaj de baut ca sa afisam o asa nonsalanta vestimentara in public.

Sursa: forums.thefashionspot.com.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s