Merry Christmas From The Kardashians

In caz ca va gandeati sa va impachetati frumos familia pentru o poza antologica de Craciun, aflati ca celebrul clan Kardashian – Jenner v-a luat-o inainte, organizand o sedinta foto memorabila si extrem de glamorous, sub titulatura „Merry Christmas From The Kardashians”. Fotografia de grup arata foarte bine, chiar daca nu stim exact in ce masura meritul se datoreaza tinutelor ravisante sau photoshop-ului.

De acest aspect stralucitor al personajelor s-a ocupat stilistul lui Kim, Monica Rose, care s-a inspirat din campania publicitara Tom Ford primavara/vara 2011. Monica le-a sugerat vedetelor sa imbrace tinute diverse din punct de vedere cromatic, spre a se diferentia de sedintele foto realizate in anii trecuti.

Kim a ales o rochie alba Emilio Pucci, Khloe a optat pentru Monique Lhuillier, Kourtney nu si-a pierdut feminitatea cu fracul Alexander McQueen, surorile mai mici Kylie si Kendall au ales rochii semnate de Lee Klabin, respectiv Ina Soltani, in timp ce mama lor, Kris, arata grozav in rochia Pamela Roland.

Poate ca nu era rau ca in varianta finala a fotografiei protagonistii sa fi fost mai destinsi, mai surazatori, dar in mod sigur s-au distrat de minune pe parcursul sedintei, asa cum putem vedea si in imaginile captate de fotograful Nick Saglimbeni.

Sursa:  kimkardashian.com.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s