Catrinel Menghia, model versatil

Mai tineti minte cand Linda Evangelista declara cu emfaza ca nu se da jos din pat pentru mai putin de 10.000 de dolari? Si era perfect adevarat, caci Linda facea parte din gasca celebrelor supermodele ale anilor 90’ (alaturi de Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington si Claudia Schiffer), iar cota lor era atat de ridicata, incat isi permiteau sa emita diverse pretentii financiare. Asta nu insemna ca nu puteau sa isi asocieze imaginea cu branduri de masa, de genul La Redoute sau L’Oreal, in cazul Lindei, pentru un onorariu suficient de mare incat sa nu le afecteze statutul la care ajunsesera. Intr-o reclama la un brand similar de masa, Bon Prix, care s-a lansat recent si la noi, apare si modelul roman Catrinel Menghia, cunoscut pentru gradul sau de adaptabilitate la cerintele pietii. Nu stim care este suma pe care o solicita de obicei Catrinel, dar, cum se poate mandri cu faptul ca pe parcursul carierei sale a fost si imaginea Giorgio Armani, presupunem ca munca ii este rasplatita pe masura. Si pentru ca tot am vorbit de branduri mai prietenoase financiar, Menghia a figurat in campanii si pentru alte nume populare din randul comertului on-line, de genul Neiman Marcus, Bloomingdales, Kohls, Cache, 3Suisses sau Quelle. Cel mai des Catrinel Menghia este solicitata sa apara in campanii ale firmelor de lenjerie, de genul Lormar, Lise Charmel, Cazar, Aprodite Dessous, Reflections, Palmetta, La Senza. Este de inteles, caci si cei mai cusurgii dintre noi i-ar gasi cu greu un defect lui Catrinel.

Sursa: bonprixsecure.com, mramodels.blogspot.com, phombo.com, forums.thefashionspot.com.

Anunțuri

3 gânduri despre „Catrinel Menghia, model versatil

  1. catrinel intoteduna a fost extrem de frumoasa si va ramane asa. nu mi se pare runway material dar cum ai zis stie destul de bine sa se adapteze la cererile pietii. imi place de ea mult oricum
    xoxo
    mina

    • Tocmai :)) faptul ca e frumoasa, cu trasaturi ale fetei si corpului feminine o fac sa nu fie runway material. Acum, depinde de fiecare femeie ce isi doreste pentru ea, ce o face mai multumita. Eu as alege frumusetea. Sigur, sunt si femei care se incadreaza in ambele „tabere”, dar oricum, ceea ce este frumos, feminin, suav, este exact ce Nu se cauta pentru podium.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s