Iubim sau uram „kitten heels” ?

Michelle Obama, Carla Bruni Sarkozy, Nicole Kidman sau Anna Wintour sunt doar cateva dintre doamnele dependente de “kitten heels”. Acest tip de incaltaminte se situeaza undeva intre modelele cu talpa plata si cele cu toc mediu, pentru ca inaltimea tocului sau variaza si ea, pornind de la doi-trei centimetri si ajungand la cinci centrimetri. Considerata drept „Cenusareasa pantofilor” si privita de majoritatea fashionistelor cu dispret, pentru ca nu este nici cal, nici magar, incaltamintea kitten heels pare sa fie preferata femeilor inalte, care nu vor sa-si depaseasca partenerii in inaltime. Solutia aleasa de acestea este destul de simpla: pantoful are putin toc, cat sa faca piciorul mai zvelt, iar sotul/iubitul nu va mai fi complexat din pricina ca prezenta feminina de la bratul sau ar putea sa-l eclipseze din punct de vedere al staturii.

Pe de cealalta parte, posesoarele de kitten heels care nu au neaparat un companion mai scund vor aprecia decizia lor de cumparare ca fiind bazata pe considerentul comoditatii, caci un astfel de pantof se dovedeste a fi optiunea cea mai buna pentru un picior care isi doreste sa nu fie surmenat din cauza celor 10-12 centimetri de toc ispititor.

Eu am in dulap cateva perechi de kitten heels care m-au salvat dupa ore de stat in picioare pe niste minunate „catalige” sau cand burtica voluminoasa nu-mi dadea voie si pace sa mai sper la niste killer heels. Voi ce parere aveti de kitten heels?

Sursa:  thelipstickdiaries.com, jetsetsocialite.com, dailymail.co.uk, ladyglamourazzi.com, famespy.com, zimbio.com.

Anunțuri

Un gând despre „Iubim sau uram „kitten heels” ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s